Om megu
Logo
Eksamineret behandler
Mette
RAB - din sikkerhed for grundig uddannelse
Logo KST foreningen

Velkommen :)

Jeg gør meget ud af at møde mine klienter der hvor de er i livet lige nu, for derved at kunne give den bedste hjælp og behandling.


Jeg behandler ikke efter symptomerne, men undersøger hvorfor man har ondt, og dermed ser det hele menneske og behandler årsagen til symptomerne. Jeg er her for at du kan få det bedre Jeg hedder Mette, bor i Balle, i det nordlige Silkeborg, hvor min klinik også ligger. Her behandler jeg mandag til fredag, dog undtaget 1 mandag hver måned hvor jeg behandler i midtbyen.


Første gang jeg stiftede bekendtskab med KST var ved mine egne lænde- og rygsmerter. Jeg var meget overrasket over at denne blide behandlingsform kunne have så stor virkning, for jeg tænkte faktisk første gang "hvornår går hun egentlig igang med behandlingen"
Sidenhen har jeg selv anvendt KST, senest til en skulderskade, piskesmæld og hjernerystelse efter et trafikuheld.


Da jeg startede på uddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg, blev jeg grebet af behandlingsformen med det samme og alt hvad den kan udrette. 

Det er stort, og jeg er så taknemmelig og ydmyg for hver klient der går herfra med en afslappet og lettet krop. Jeg behandler hos Trine Rosenberg en mandag hver måned.


Jeg har også uddannet mig til Reiki Master indenfor healing.

Reiki betyder universiel energi, og det er denne energi som gives videre til klienten, lige der hvor kroppen har behov for det.


Min passion er stor for både indenfor healingen og for kranio-sakral terapien og jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe mine klienter på vej videre.


Jeg har også uddannelser indenfor auriculo terapien - øreakupunktur, som kostvejleder, søvncoach og babyterapeut.


Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig og byde dig velkommen på briksen

Kh. Mette