Om megu

Empati - ærlighed - tid til dig

Velkommen :)

Jeg gør meget ud af at møde mine klienter der hvor de er i livet lige nu, for derved at kunne give den bedste hjælp og behandling.


Jeg behandler ikke efter symptomerne, men undersøger hvorfor man har ondt, og dermed ser det hele menneske og behandler årsagen til symptomerne  Jeg hedder Mette, bor i Balle, i det nordlige Silkeborg, hvor min klinik også ligger. Her behandler jeg tirsdag til fredag.


Første gang jeg stiftede bekendtskab med KST var ved mine egne lænde- og rygsmerter, og jeg var meget overrasket over at denne blide behandlingsform kunne have så stor virkning. Sidenhen har jeg selv anvendt KST, senest til en skulderskade og hjernerystelse efter et trafikuheld.


Da jeg startede på uddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg, blev jeg grebet af behandlingsformen og hvad den kan udrette. Det er stort, og jeg er så taknemmelig for hver klient der går herfra med en afslappet og lettet krop. Jeg behandler hos Trine Rosenberg hver mandag


Jeg har også uddannet mig til Reiki Master indenfor healing.

Reiki betyder universiel energi, og det er denne energi som gives videre til klienten, lige der hvor kroppen har behov for det.


Min passion er stor passion for både indenfor healingen og for kranio-sakral terapien og jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe mine klienter på vej videre.


Jeg har også uddannelser indenfor auriculo terapien - øreakupunktur, som kostvejleder og søvncoach.


Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig og byde dig velkommen på briksen

Kh. Mette

RAB godkendt kranio sakral terapeut


Smertefri - glæde - frihed

Udvikling - uddannelse - ro