Om megu

Empati - ærlighed - tid til dig

Velkommen :)

Jeg gør meget ud af at møde mine klienter der hvor de er i livet lige nu, for derved at kunne give den bedste hjælp og behandling.


Jeg behandler ikke efter symptomerne, men undersøger hvorfor man har ondt, og dermed ser det hele menneske  Jeg hedder Mette, bor i Balle, i det nordlige Silkeborg, hvor min klinik også ligger.


Første gang jeg stiftede bekendtskab med KST var ved mine egne lænde- og rygsmerter, og jeg var meget overrasket over at denne blide behandlingsform kunne have så stor virkning. Sidenhen har jeg selv anvendt KST, senest til en skulderskade og hjernerystelse efter et trafikuheld.


Da jeg startede på uddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg, blev jeg grebet af behandlingsformen og hvad den kan udrette. Det er stort, og jeg er taknemmelig for hver klient der går herfra med en afslappet og lettet krop.


Jeg har også uddannet mig til Reiki Master indenfor healing.


Reiki betyder universiel energi, og det er denne energi som gives videre til klienten, lige der hvor kroppen har behov for det.


Jeg har en stor passion for både healingen og kranio sakral terapien og jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe mine klienter på vej videre.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen på briksen

Kh. Mette


RAB godkendt kranio sakral terapeut


Smertefri - glæde - frihed

Udvikling - uddannelse - ro